loading

Restaurant Apuseni

Situat în inima munților Apuseni, în Masivul Vlădeasa restaurantul Dariana vă oferă preparate tradiționale ardelenești din produse BIO proaspete.

Bun venit la Restaurant în Apuseni

Restaurantul Dariana din Scrind – Frăsinet de la poalele munților Vlădeasa, are o capacitate de 80 de persoane și poate fi rezervat pentru evenimentele speciale din viața ta: zile de naștere, petreceri private, nunți sau botezuri.
Restaurantul împreună cu sala de ședințe din cadrul Pensiuni Dariana și Pensiunea La Bogdan pot fi rezervate pentru: team building la munte, prezentări, discursuri, întâlniri de afaceri.

Pensiune cu Restaurant

La noi în restaurant mâncați sănătos, gustos, pe săturate, înăuntru sau afară pe terasă :
– mic dejun
– prânz
– cină
indiferent dacă ești cazat în resortul Green Mountain din zona Mărgău, Răchitele, Padiș, Beliș sau ești într-o drumeție pe munte și vrei să-ți astâmperi foamea sau să-ți recapeți forțele pentru a te aventura mai departe în Munții Apuseni.

Celor care le place să gătească în aer liber în cadrul resortului Green Mountain din Apuseni, va invităm să încingeți grătarul și să puneți ceaunul pe foc în timp ce serviți o băutură rece de la bar. Totul poate fi savurat pe terasă restaurantului unde puteți de asemenea să gustați produsele noastre BIO.

Restaurant Apuseni

Mic dejun, prânz sau cină gustoase, preparate din produse locale, naturale, BIO la restautant in Apuseni.

Terasă

În zilele calduroase de vară vă asteptăm la terasă in Scrind Frăsinet, la aer curat de munte și umbră.

Cafe bar

Cafea, răcoritoare, siropuri naturale de zmeură sau muguri de brad, după excursia prin Răchițele sau Mărgău.

Contact

9 + 7 =

rezervare pensiune Apuseni

Restaurant bar Apuseni foto, video

Redescoperă natura Apusenilor într-un loc minunat cu preparate care îți lasă gură apă și produse proaspete și sănătoase.

Contact

9 + 13 =

rezervare pensiune Apuseni

Activități și obiective turistice

După o masă gustoasă la restaurantul resortului, merge o plimbare la Lacul Scrind-Frăsinet, o excursie la Pietrele Albe, un pescuit pe Lacul Beliș – Fântânele, sau o vizită la Cascada Vălul Miresei. Ca să ți se facă foame din nou, te așteaptă  muntele Vlădeasa, Peștera Cetățile Ponorului și întreg Parcul Natural Apuseni cu peisaje de neuitat.

Contact

5 + 3 =

rezervare pensiune Apuseni

Oaspeții ne iubesc

Turiștii care au servit masa la restaurantul nostru, find cazati la pensiunea noastră sau în trecere, si-au exprimat opinia pe Facebook, Google sau Booking.

Acest website foloseste cookies pentru a oferi cea mai buna experienta.