loading

Pensiunea Dariana ***

La poalele Masivului Vlădeasa, în Munții Apuseni, găsiți Pensiunea Dariana*** situată în satul Scrind-Frăsinet, lângă Răchițele. Freamătul pădurii, cântecul păsărilor și muzica pârâului de lângă curte, ne colorează atmosfera. Ospitalitate și cazare confortabilă la prețuri accesibile in Apuseni!

Bun venit la Pensiunea Dariana

Încă din 2008 Pensiunea Dariana este locația perfectă pentru a petrece vacanța, weekend-ul, sejurul sau concediu la munte in Apuseni. Pensiunea se află în inima Munților Apuseni într-un sat de munte, Scrind Frăsinet, lângă Răchițele și aproape de binecunoscuta Cascada Vălul Miresei.

Este înconjurată de păduri cu peisaje inedite care încântă privirea tuturor turiștilor care cauta cazare în zona Rachițele, Beliș, Mărișel sau Masivul Vlădeasa din Apuseni.

Am început cu Pensiunea Dariana ca o afacere de familie iar de-a lungul timpului ne-am dezvoltat, cu fiecare turist care ne-a trecut pragul.

Relaxează-te la pensiune in Apuseni

La pensiune în Apuseni uiți de grijile cotidiene, de aglomerația orașelor, și te bucuri de ospitalitate! Pensiunea Dariana oferă 12 camere în care vei găsi tot confortul pentru a te odihni și relaxa beneficiind de toate facilitățile de care ai nevoie.

Majoritatea camerelor din Pesiunea Dariana sunt dotate cu terasă / balcon din care să te bucuri deplin de peisajul montan și aerul curat de munte. Toate camerele au baie proprie cu toate consumabilele, TV pentru a fi la curent cu ce se întâmplă sau să nu ratezi emisiunile preferate și internet wireless astfel încât să rămâi conectat cu prieteni de acasă.

12 Camere confortabile

Camere duble matrimoniale sau twin, dotate cu balcon sau terasa, baie proprie,TV, Wi-fi.

SPA & Wellness

Wellness & SPA in Apuseni cu Jacuzzi de 5 persoane, Ciubăr de 8 persoane și Saună uscată de 5 persoane.

Restaurant, bar, terasă

80 de locuri la care se savurează bucatele tradiționale gătite de gazde din produse 100% bio.

Contact

3 + 2 =

rezervare pensiune Apuseni

Foto, video Cazare Apuseni

Ia-ți familia, prieteni sau colegii la munte și redescoperiți natură, mâncarea tradițională din Apuseni pe care o puteți savura la restaurantul pensiunii. La Pensiunea Dariana poți servi mic dejun, prânz și cină în restaurant sau terasă.

Contact

9 + 6 =

rezervare pensiune Apuseni

Activități și obiective turistice

Arde caloriile cutreierând pădurile din imediata apropiere, fă o drumeție până la Lacul Scrind-Frăsinet, escaladeaza Pietrele Albe, navighează pe Lacul Lacul Beliș – Fântânele, ascultă foșnetul apei la Cascada Vălul Miresei, urcă pe muntele Vlădeasa, coboară în adâncurile din Peștera Cetățile Ponorului, explorează Parcul Natural Apuseni și bucură-te de cele mai inedite peisaje.

Contact

3 + 4 =

rezervare pensiune Apuseni

Prețuri Pensiune cazare și masă

Prețuri cazare

Camera dublă
220 Ron

/noapte/camera dubla- cazare 

Camera triplă
270 Ron

/noapte/camera dubla- cazare

Contact

4 + 1 =

rezervare pensiune Apuseni

Prețuri masă

Mic dejun
40 Ron

/ pers / zi

Prânz
55 Ron

/ pers / zi

Cină
44 Ron

/ pers / zi

Oaspeții ne iubesc

Recenzii ale turistilor care ne-au onorat cu vizita lor, si au postat opinia lor pe Booking, Google sau Facebook.