loading

Pensiunea La Bogdan ****

Pensiunea La Bogdan a fost inaugurată în 2021 în zona Masivului Vlădeasa din Apuseni. Este a doua pensiune din resortul Green Mountain din satul Scrind-Frăsinet, lângă Răchițele, Mărgău. Cascada Vălul Miresei, parcul natural Apuseni, lacul Beliș si chiar pârtia de la Mărișel sunt obiectivele turistice cele mai vizitate de oaspeții nostri.

Bun venit la Pensiunea Bogdan

La fel ca și Pensiunea Dariana, Pensiunea La Bogdan este destinată turiștilor care doresc petrecerea sejurului, vacanței sau concediului în Munții Apuseni, în zona Răchițele – Mărgău, aproape de Cascada Vălul Miresei.

Activitățile de agrement, obiectivele turistice din Apuseni, precum si natura și peisajele de munte, recomandă Pensiunea La Bogdan ca o locație ideală pentru sejururi cu familia, grupuri de turiști sau team building.

Cazare la pensiune in Apuseni

Optând pentru cazarea la pensiune în Apuseni întruna din cele 8 camere ale Pensiunii La Bogdan, vă asigurați că sejurul, weekend-ul sau concediul la munte va fi unul reușit.

Toate camerele pensiunii La Bogdan, din munții Apuseni, au băi proprii, TV, internet wireless, iar 4 dintre acestea au și balcon. Chiar dacă o să vă cazați in Apuseni, dupa ce vizitați Cascada Vălul Miresei de exemplu, puteți să vă relaxați la SPA-ul resortului in jacuzzi sau saună. De asemena, la restaurantul resortului din Apuseni veți servi masa pregătită din produse locale, bio, din zona Răchițele – Mărgău – Vlădeasa.

8 Camere confortabile

Cazare in Apuseni in camere duble matrimoniale, prevăzute cu balcon, baie proprie,TV, Wi-fi.

SPA & Wellness Apuseni

Pensiune cu Wellness & SPA in Apuseni cu Jacuzzi de 5 persoane, Ciubăr și Saună uscată.

Restaurant, bar, terasă

Savurați bucate gătite din produse locale bio din zona Apusenilor si a Masivului Vlădeasa.

Contact

8 + 6 =

rezervare pensiune Apuseni

Pensiunea La Bogdan Apuseni foto, video

Cateva imagini din pensiunea La Bogdan de 4 margarete din Scrind Frăsinet, zona Răchitele – Mărgău, disponibilă pentru cazare în Apuseni în concediu, vacanță, sejur sau de sărbători.

Contact

13 + 11 =

rezervare pensiune Apuseni

Activități și obiective turistice

Binecunoscutele obiective turistice din Muntii Apuseni așteaptă să fie descoperite de oaspeții pensiunii. De la Lacul Scrind-Frăsinet, la Pietrele Albe, Lacul Beliș – Fântânele, sau Cascada Vălul Miresei, toate sunt accesibile de la Pensiunea La Bogdan și merită vizitate atunci când optezi pentru cazare în Apuseni!

Contact

14 + 7 =

rezervare pensiune Apuseni

Prețuri Pensiune cazare și masă

Prețuri cazare

Camera dublă
270 Ron

/noapte/camera dubla

Camera cu pat suplimentar
320 Ron

/noapte/camera dubla cu pat suplimentar

Contact

13 + 14 =

rezervare pensiune Apuseni

Prețuri masă

Mic dejun
40 Ron

/ pers / zi

Prânz
55 Ron

/ pers / zi

Cină
44 Ron

/ pers / zi

Oaspeții ne iubesc

Opinii ale oaspeților care ne-au vizitat la Pensiunea Bogdan din Scrind Frăsinet, judetul Cluj.